Garduri moderne Roxan

Garduri moderne Roxan

Aceste garduri din lemn tip matrice reprezinta una dintre cele mai interesante optiuni de amenajare a unui perimetru sau a unei curti.

Cu aceasta ocazie aducem in atentia dumneavoastra un interesant model de gard tip matrice. Care prin design, culoare si contrast acesta reuseste sa raspunda in mod pozitiv tuturor solicitarilor in ceea ce priveste asigurarea confortului, a protectiei impotriva hotilor cat si a privirilor indiscrete ale curiosilor. Dar si asigurarea aspectului interesant, per ansamblu.

Mai ales in situatia in care poarta mica si poarta mare sunt realizate sub acelasi design interesant create de panourile model matrice.

Dincolo de acest aspect trebuie sa stiti ca inainte de a comanda un anume model de gard, dumneavoastra sunteti si responsabili de a realiza fundatia din ciment, postamentul principal al acestui model de gard.

Si numai dupa aceea noi venim si facem masuratorile necesare pentru amplasarea panourilor din lemn.

Un alt detaliu demn de luat in seama este legat de faptul ca panourile de gard nu trebuie sa depaseasca lungimea de 2 m. In caz contrar acestea ar putea suferi deformari in timp datorita intemperiilor si a agentilor externi.

Modelul respectiv de gard este realizat in culoarea wenge, pe baza lamelelor bine finisate si care sunt orientate in plan orizontal.

La acest model de gard prezentat aici panourile sunt bine fixate si echilibrate atat de stalpii principali de rezistenta ai fundatiei, cat si de tevile rectangulare de 4 cm grosime.

Lamelele care stau la baza acestui model de gard sunt realizate la o grosime de 2 cm si 14 cm latime. Iar pentru o buna protectie impotriva intemperiilor, acestea sunt lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Astfel incat timp de mai multi ani gardul isi poate pastra la fel de bine calitatile lui esentiale.

 

No Comments Yet.

Leave a comment