Garduri lemn casa si gradina

Garduri lemn casa si gradina

Va prezentam aici un model de gard tip jaluzea realizat de noi, la cerintele unui proprietar care stie sa aprecieze lemnul la justa lui valoare. Si totodata, care stie sa acorde lemnului importanta cuvenita si astfel sa-l poata pune intr-o lumina favorabila, in raport cu celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Si pe buna dreptate ca a reusit. Deoarece gardul are la baza o fundatie care nu iese din tiparele unei astfel de constructii.

Iar panourile din lemn sunt realizate pe baza lamelelor de 4 cm grosime si 14 cm latime. Si a caror lumgime este de 2m. Iar in ceea ce priveste inaltimea, aceasta este de 130 cm.

Ceea ce confera gardului un aspect extrem de interesant, atat prin model cat si prin culoare. Panourile din lemn sunt usor distantate de fundatia de ciment. Acestea fiind fixate pe stalpii principali de rezistenta ai gardului.

Culoarea aleasa de respectivul proprietar este una dintre cele mai solicitate nuante. Iasa, dumneavoastra puteti opta pentru oricare alta nuanta existenta in paletarul de culori de la producator.

Si pentru ca in cadrul firmei noastre calitatea primeaza tratam cu mare atentie fiecare produs, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii noul corp de mobilier oferit de firma noastra se poate bucura de o buna protectie impotriva tuturor intemperiilor, indiferent de perioada anului sau de anotimp.

Iar atunci cand portile, mica si mare sunt realizate in acelasi design ca si gardul, in aceasta situatie totul este OK.

No Comments Yet.

Leave a comment