Garduri din lemn pentru gradina timisoara

Incercam sa va prezentam aici un alt model de gard extrem de interesant cu ajutorul caruia, atat curtea cat si casa dumneavoastra pot capata un alt aspect mult superior.

Si asta datorita designului cat si cromaticii formate prin imbinarea celorlalte doua parti ale gardului.

Partea din lemn si partea de ciment. In imaginile atasate aici este vorba despre o fundatie din ciment cu stalpi principali de rezistenta cat si cu o bordura  in partea superioara a gardului.

Prin acest mod de realizare, la nivelul gardului a luat nastere un model de nisa, locul special in care au fost montate panourile din lamele tip jaluzea.

Asa se face ca acest model de gard reuseste sa puna in valoare atat curtea, cat si casa.

Iar atunci cand vine vorba despre  protectia lemnului, este bine de stiut  faptul ca acest este bine realizata prin aplicarea a doua straturi  de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia  aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Cu un asemenea tratament, partea din lemn a gardului isi va pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani. Dupa care, gardul va mai avea nevoie de o noua intretinere.

Odata cu prezentarea acestui model de gard, dumneavoastra aveti posibilitatea de a va informa cu privire la inca o noua posibilitate de amenajare a curtii.

No Comments Yet.

Leave a comment