Garduri din lemn pentru gradina slobozia

In randurile urmatoare incercam sa va prezentam un interesant model de gard realizat pe baza lamelelor din lemn de rasinoase, model matrice.

Gardul este compus din poarta mare si poarta mica. Ambele porti sunt realizate din lamele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime. Acestea sunt montate pe un cadru metalic realizat din teava rectangulara de 4 cm grosime.

Astfel incat portile beneficiaza de un grad ridicat de rezistenta.

Iar pentru o buna rezistenta impotriva intemperiilor gardul este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Dincolo de asta, partea din ciment a gardului, nu intra in atributiile noastre.  Asa ca, acesta din urma poate fi realizat in orice model doriti, in functie de preferinte.

Insa, pentru a putea reduce simtitor costurile stalpii din ciment ai gardului cat si inaltimea fundatiei pot fi reduse simtitor.

In asa fel incat o fundatie de joasa inaltime poate fi continuata in partea superioara cu panouri din lemn realizate pe baza lamelelor distribuite in model matrice.

Acesta este unul dintre cele mai fiabile modele, datorita faptului ca respectivul model de gard este la fel de interesant, indiferent de pe ce parte este privit.

Iar atunci cand treceti la realizarea gardului intr-o culoare bine selectata, atunci cu siguranta ca ati  facut o alegere inteligenta. Pentru o perioada cat mai lunga de timp.

No Comments Yet.

Leave a comment