Garduri din lemn pentru gradina rustice

Pentru ca tot aminteam in diferite alte ocazii, faptul ca gardurile din lemn de rasinoase realizate de noi reprezinta una dintre cele mai interesante si viabile variante de amenajare a unei curti incercam sa va prezentam aici un alt model interesant de gard prin intermediul caruia curtea dumneavoastra capata un aer interesant.

Si asta datorita faptului ca respectivul ansamblu este realizat pe baza unei fundatii de ciment bine combinata in partea superioara cu panouri din lemn atent finisate pana la cele mai mici detalii.

Este vorba aici despre un model de gard tip matrice realizat pe baza lamelelor confectionate din lemn de rasinoase bine finisat si lacuit impotriva actiunii agentilor externi sau a diferitelor intemperii.

Gardul este cu atat mai interesant, cu cat, atunci cand s-a trecut la realizarea lui, proprietarul a cantarit foarte bine proportiile dintre partea de ciment a gardului si panourile din lemn, astfel incat sa se pastreze un echilibru permanent.

Asadar, fundatia gardului are o inaltime de 40 – 50 cm si este prevazuta cu stalpi de rezistententa de aproximativ 20 cm grosime, care sunt plasati strategic la o distanta  de maxim 2 m, unul de celalat, incat panourile din lemnt sa nu-si poata modifica forma lor initiala la impactul cu diferitele forme de intemperii.

Iar pentru o buna rezistenta in timp a lemnului, firma noastra aplica strategic lemnului doua straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii, lemnul nu poate fi afectat de niciun fel de intemperii, pentru o perioada de cativa ani consecutivi.

Asa ca puteti comanda cu incredere un astfel de model de gard pentru curtea dumneavoastra, sau pentru oricare alt loc sau spatiu cu destinatii diverse.

Fie ca este vorba despre un spatiu cu destinatie privata, fie un spatiu cu destinatie publica.

In ceea ce priveste partea din lemn a gardurilor executate de firma noastra este bine de stiut ca noi practicam cele mai mici preturi. Si asta, datorita faptului ca suntem producatori directi.

No Comments Yet.

Leave a comment