Garduri din lemn pentru gradina Ploiesti

De la gardurile tip jaluzea, la gardurile tip matrice sau alte modele de garduri, toate aceste produse  din lemn necesare pentru amenajarea gradinilor sau a curtilor beneficiaza in aceeasi masura de calitate si rezistenta la superlativ.

Modelul respectiv reprezinta un model de gard tip matrice al carui efect este unul extrem de interesant.

Si asta, datorita faptului ca modelul respectiv de gard este lipsit de o fundatia din ciment care sa iasa bine in evidenta.

In acest caz panourile din lemn sunt bine prinse si fixate cu ajutorul tevilor reactangulare de 4 cm grosime. Care ulterior sunt mascate cu lamele din lemn de rasinoase pentru a putea conferi gardului  un aspect de continuitate.

In cazul acestui model, gardul este realizat din lamele de 2 cm grosime  si o latime de 14 cm.  Respectivul model de gard tip matrice, este foarte interesant prin faptul ca isi pastreaza aceeasi valoare indiferent de pe ce parte este privit.

Acesta este avantajul principal al modelului tip matrice.

Inaltimea gardului este de aproape 2 m, ceea ce inseamna ca acest produs reuseste sa ofere o buna protectie in cazul unor situatii cheia.

Iar pentru a nu se putea degrada la actiunea intemperiilor, gardul prezentat aici este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Prin urmare, daca sunteti atrasi de acest model de gard nu trebuie sa mai aveti niciun fel de retineri. Comandati-l imediat in oricare din culorile preferate.

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment