Garduri din lemn pentru gradina Pitesti

Modelul de gard din lemn de rasinoase prezentat aici este pe cat de simplu, pe atat de interesant.

Gardul este realizat avand la baza o fundatie de joasa inaltime cu stalpi de rezistenta din ciment. Principalii piloni de sustinere ai panourilor de gard realizate din lemn de rasinoase.

La acest model de gard, panourile din lemn joaca un rol extrem de important, in sensul ca, acestea sunt alcatuite din lamele din lemn de rasinoase ale caror grosime este de 4 cm, cu o latime de 14 cm. Si sunt orientate in plan orizontal.

In aceste conditii, se vede clar ca modelul respectiv de gard tip jaluzea stie sa se impuna in mod evident in fata tuturor acelora care ajung sa treaca pragul acestei curti.

Si pentru ca aici este vorba despre un produs din lemn, este bine de stiut ca acesta este bine protejat fata de intemperii prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca respectivul model de gard poate face fata cu succes tuturor agentilor externi. Fie ca este vorba despre soare, ploaie, vant sau ger.

Fara nici un pic de modestie, acest model de gard reprezinta una dintre cele mai optime variante de amenajare a unei curti, cu un produs rezistent si de mare efect. Indiferent de culoare.

Si asta datorita faptului ca noi va oferim posibilitatea de a alege una din cele peste 20 de nuante necesare pentru decorarea oricarui produs din lemn oferit de firma noastra.

No Comments Yet.

Leave a comment