Garduri din lemn pentru gradina pipera

Achizitia celui mai potrivit model de gard pentru curtea dumneavoastra nu este un lucru atat de usor pe cat pare, la prima vedere. Asa ca, noi va sfatuim sa consultati cu atentie produsele oferite de firma noastra, dupa care puteti opta pentru produsul dorit, in oricare din culorile preferate de dumneavoastra.

In speta, modelul nostru de gard este realizat pe baza unei fundatii de joasa inaltime, cu tevi rectangulare din loc in loc, la o distanta de maxim 2 m.

Acestea din urma reprezentand principalul suport pentru fixarea panourilor din lemn realizate din lamele distribuite in model matrice.

Modelul lamelelor dupa care s-au realizat aceste panouri de gard sunt de 2 cm grosime si 14 cm latime.

Iar la mijlocul panoului, pentru o buna rezistenta a lamelelor a fost montata o alta lamela tip fideluta in plan vertical pantru a conferi panoului un grad ridicat de rezistenta.

Culoarea gardului din imagine este castan, insa, daca dumneavoastra preferati, puteti opta pentru obtinerea unei alte nuante, in functie de prioritati.

Altfel spus, partea din lemn a gardului este bine finisata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii va puteti bucura de utilitatea acestui model de gard timp de mai multi ani consecutivi.

In consecinta, nu ezitati sa puneti accentul pe calitate, confort si culoare.

No Comments Yet.

Leave a comment