Garduri din lemn pentru gradina Oradea

Pentru ca paleta de produse din lemn de rasinoase realizata de firma noastra este destul de variata incercam sa va prezentam aici un produs interesant.

Este vorba aici despre un model de gard tip matrice realizat pe baza unei fundatii din ciment de inaltime medie.

Gardul este realizat din lemn de rasinoase bine finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Ceea ce ii confera gardului protectie maxima pe toata perioada anului, indiferent de anotimp. Modelul respectiv de gard este cu atat mai interesant cu cat din componenta sa lipsesc stalpii de rezistenta din ciment, cei care au fost inlocuiti cu tevile rectangulare de 4 cm grosime pe care se fixeaza inteligent panourile din lemn. Acestea din urma sunt realizate din lamele de 2 cm grosime si 14 cm latime.

Lamelele au o lungime de aproape 200 cm, iar pentru ca acestea sa nu sufere modificari in timp din cauza intemperiilor, in partea din mijloc acestea sunt sustinute de o alta lamela de tip fideluta. Si care este orientata in plan vertical. Per ansamblu, acest model de gard este unul de mare efect care poate fi comandat special pentru a putea imprejmui orice fel de teren, curte sau gradina.

Asadar, in conditiile in care va doriti un astfel de model de gard va asiguram ca puteti comanda acest produs intr-o varietate larga de culori, in functie de preferinte cat si de paletarul de culori existent la producator.

No Comments Yet.

Leave a comment