Garduri din lemn pentru gradina galati

In urmatoarele randuri incercam sa va prezentam aici un interesant model de gard, foarte usor de realizat, prin intermediul caruia curtea dumneavoastra se poate transforma imediat intr-un mic paradis.

Este vorba aici despre un model de gard de inaltime medie in alcatuirea caruia proportia dintre  portile de ciment si panourile de lemn este bine definita printr-un raport direct proportional.

Din punct de vedere tehnic, modelul respectiv de gard este realizat dintr-o fundatie nu prea inalta, cu stalpi principali de rezistenta. Principala sursa de sprijin a panourilor din lemn.

Acestea din urma sunt realizate pe baza lamelelor orientate in plan orizontal, in model de matrice.

Un alt aspect interesant este legat de nuanta. Care este de culoare wenge.

Insa, in functie de preferintele dumneavoastra puteti alege oricare alta culoare din cele preferate, potrivit paletarului de culori existent.

Modelul de gard matrice are avantajul de a fi la fel de interesant, indiferent de pe ce parte este privit.

De asemenea, un alt aspect interesant legat de acest model de gard este contrastul format intre  partea din lemn a gardului si partea din ciment.

Contrast care confera un aspect de eleganta intregului ansamblu.

Dincolo de acest aspect, partea din lemn a gardului este bine tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca modelul respectiv de gard va ramane pentru mult timp in atentia clientilor care stiu sa aprecieze lemnul la adevarata lui valoare si totodata sa-i acorde atentia cuvenita.

No Comments Yet.

Leave a comment