Garduri din lemn pentru gradina constanta

Combinatia obtinuta intre piatra si lemn ofera una dintre cele mai interesante variante de amenajare a unei curti, cu un produs extrem de interesant. Prin intermediul careia, intreaga familie cat si prietenii va puteti simti in siguranta in oricare perioada a anului.

Practic, aici este vorba despre un gard. Mai exact un model de gard care reuseste sa se evidentieze in mod cert printr-o fundatie din ciment cu o forma robusta, cat si prin natura panourilor din lemn de tip matrice.

Pentru ca noi ne ocupam doar de realizarea partii din lemn a gardului va asiguram ca panourile din lemn sunt bine tratate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat. Ceea ce inseamna ca modelul respectiv de gard isi poate pastra calitatile sale pentru un timp cat mai indelungat.

Desi, atunci cand s-a trecut la realizarea acestui model de gard, contrastul si-a gasit locul lui bine meritat.

Iar daca nuanta gardului este o problema, atunci dumneavoastra puteti opta pentru obtinerea acestui produs in oricare alta nuanta din cele existente in paletarul de culori de la producator.

No Comments Yet.

Leave a comment