Garduri din lemn pentru gradina chiajna

Modelul de gard prezentat aici vine sa va contureze ideea ca gardul din lemn pentru gradina reprezinta una dintre cele mai interesante optiuni de amenajare a unei curti, cu un produs de calitate superioara, indiferent de culoare sau anotimp.

Panourile acestui model de gard sunt realizate din lamele tip jaluzea cu 14 cm latime si 4 cm grosime, de culoare wenge. Iar pentru obtinerea unui efect mult superior panourile din lamele tip jaluzea sunt prinse intre ele cu ajutorul tevior rectangulare de 4 cm grosime.

In alta ordine de idei, gardul este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Fundatia acestui model de gard nu este atat de inalta, ceea ce inseamna ca gardul are un efect extrem de atractiv asupra curtii, acolo unde se poate face util.

Iar prin acest model de gard tip jaluzea, siguranta dumneavoastra poate fi asigurata din start.

Modelul de gard tip jaluzea prezentat in imaginile atasate aici reprezinta una dintre cele mai interesante solutii de amenajare ale unei curti, cu un accesoriu de mare valoare, asa cum este acest model de gard tip jaluzea.

Modelul de gard prezentat aici, este doar o optiune. Insa, dumneavoastra puteti opta pentru oricare din modelele de garduri executate de firma noastra.

Si ar fi de preferat sa comandati din timp acest produs, deoarece de la lansarea comenzii si pana la sosirera produsului finit se vor putea scurge chiar si 20 de zile.

No Comments Yet.

Leave a comment