Garduri din lemn pentru gradina Bucuresti

Nu putine au fost situatiile in care gardurile din lemn care despert doua proprietati s-au dovedit a fi mult mai simple si totodata extrem de interesante.

Cele mai multe dintre ele avand la baza gratarul realizat din lamele tip fideluta, in forma de romb sau patrat.

Cam asa stau lucrurile in cazul gardului prezentat aici.Acesta este alcatuit dintr-o rama principala de 6 cm latime si 4 cm grosime.

Si care este prins direct in sol cu ajutorul unor ancore metalice. Iar la mijloc  ramele sustin un gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta distribuite in model de romb.

Datorita modelului ales, gardul respectiv permite o buna vizibilitate.Contribuind astfel la crearea efectului de spatiu.

Practic acest model de gard reprezinta o varianta extrem de interesanta de mobilare. Sau mai bine zis de amenajare sau delimitare a anumitor spatii existente la interiorul curtii dumneavoastra, cu un produs de inalta calitate.

Mai ales in situatia in care acesta este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Iar cand vine vorba despre aspectul exterior, noi va asiguram ca puteti opta pentru alegerea oricarei nuante sau culori existente in paletarul de culori de la producator.

No Comments Yet.

Leave a comment