Garduri din lemn pentru gradina Brasov

Cine a spus ca gardul unei curti reprezinta oarecum o eticheta a celui care l-a comandat, cu siguranta ca a avut dreptate.

Plecand de acest principiu, am ales sa va prezentam aici un interesant model de gard pentru curtea sau gradina dumneavoastra.

Este vorba aici despre un produs de mare caracter realizat printr-o proportie bine definita intre partea din ciment si cea din beton.

Fundatia din ciment a acestui model de gard nu iese din tipar  si asigura un ideal postament necesar pentru sustinerea acestui model de gard. Si anume panourile din lemn realizate pe baza lamelelor  tip jaluzea distribuite in plan orizontal.

Acestea sunt realizate din lamele de 14 cm latime si 4 cm grosime. Si ale caror muchii sunt rotunjite pentru obtinerea unui efect mult sporit.

Panourile din lemn sunt usor distantate de la nivelul fundatiei. In schimb asigura un grad ridicat de protectie al tuturor lucrurilor aflate la interiorul curtii.

Gardul este realizat in doua culori, alb si wenge.

Iar atunci cand vine vorba despre protectie, acesta este bine finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. In asa fel incat calitatea ramane in continuare elementul forte al acestui model de gard necesar pentru amenajarea curtii dumneavoastra.

De asemenea, acest model de gard poate fi decorat in oricare nuanta preferati, in functie de paletarul de culori existent la producator.

Tinand cont de toate aceste aspecte, nu ramane decat sa alegeti tot ce considerati ca s-ar putea  incadra cu succes in standardele dumneavoastra si abia apoi sa faceti alegerea corecta.

 

No Comments Yet.

Leave a comment