Garduri din lemn pentru gradina braila

Gardul reprezinta acel accesoriu de baza ale unei curti. Acea investitie necesara pentru obtinerea unui confort maxim in propria curte. Tocmai din acest motiv va sfatuim sa analizati foarte bine  oferta noastra de garduri si numai apoi sa treceti la treaba.

De aceea, incercam sa va prezentam aici un model interesant de gard ale carui  panouri din lemn sunt realizate din lamele distribuite in plan orizontal cu rotunjire pe muchii.  Lamelele sunt delimitate de cei 14 cm latime si 4 cm grosime. Si creeaza gardului un aspect extrem de interesant, per ansamblu.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si comandati imediat modelul de gard respectiv, in oricare din culorile sau nuantele dorite.

Gardul este bine protejat fata de intemperii prin tratarea cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca produsul respectiv poate sa fie unul de mare valoare.

Iar pentru a fi mult mai interesant, gardul nostru  este continuat cu o poarta mica si mare. Ale caror design  este realizat pe baza lamelelor tip jaluzea  montate pe un cadru metalic din teava rectangulara de 4 cm grosime.

De asemenea, este bine de stiut ca atunci cand va hotarati sa optati pentru acest model de gard, trebuie sa stiti ca acesta poate fi al dumneavoastra in oricare din culorile preferate, in functie de preferinte.

No Comments Yet.

Leave a comment