Garduri din lemn pentru gradina bragadiru

Atunci cand vine vorba despre amenajarea propriei curti cu un model de gard care sa va puna in evidenta, ar fi de preferat mai intai sa faceti o analiza mai amanuntita ofertei prezentate de noi.

Oferta care contine  zeci si zeci de modele de garduri.  Practic, este imposibil sa nu puteti gasi  ceea ce vi se potriveste  pentru amenajarea curtii dumneavoastra.

Cu aceasta ocazie  noi incercam sa va prezentam aici  unn nou model de gard extrem de interesant. Si care poate da valoare  atat curtii cat si casei.

Si asta datorita faptului ca modelul de gard prezentat aici este realizat pe o fundatie din ciment de joasa inaltime. Iar pentru fixarea gardului, proprietarul a ales sa foloseasca tevile rectangulare de 4 cm grosime, mascate inteligent pentru a da o buna continuitate a gardului.

Panourile din lemn sunt realizate pe baza lamelelor din lemn de rasinoase  rotunjite de muchii. Si care sunt orientate in plan orizontal, in model de jaluzea.

Gardul este extrem de interesant prin textura, culoare, contrast. Si este cu atat mai atractiv, cu cat acesta poate imprejmui suprafete cu perimetre cat mai mari.

Asa ca, indiferent de culoare, gardul cu lamele tip jaluzea poate fi solutia ideala pentru amenajarea curtii dumneavoastra.

Dincolo de acest aspect, trebuie stiut faptul ca gardul respectiv, ca de altfel toater modelele realizate  dee noi sunt bine tratate  cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce este mai bun pentru intreaga familie.

 

No Comments Yet.

Leave a comment