Garduri din lemn orizontale constanta

Garduri din lemn orizontale constanta

Nobletea si finetea unui model de gard consta in design, culoare, dimensiuni, dar mai ales in modul de executie.

Pentru realizarea acestui model de gard, proprietarul a trecut mai intai la constructia fundatiei de ciment de aproximativ 50 cm inaltime, cu stalpi principali de sustinere din ciment, de 20 cm grosime.

In cazul acestui model de gard, poaarta mica de acces este realizata sub amprenta aceluiasi design, ca si restrul ansamblului.

Un alt aspect deosebit de interesant este creat tocmai de contrastul obtinut intre culoarea partii din lemn a gardului cu fundatia din ciment.

Iar in ceea ce priveste panourile din lemn, acestea sunt realizate in culoarea wenge.

Referitor la acest aspect, trebuie sa stiut ca nuanta gardului poate fi schimbata in functie de preferintele cromatice, dar si de paleta de culori disponibile la producator.

In ceea ce priveste protectia fata de intemperii gardul este lacuit si finisat prin aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia, in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecxare aplicare.

Astfel incat, nu mai ramane decat sa actionati cat mai rapid pentru a putea intra in posesia unui astfel de produs, de inalta calitate si extrem de util pentru orice casa.

Cu alte cuvinte, nu mai pierdeti timpul in zadar si treceti imediat la actiune pentru obtinerea celui mai interesant model de gard pentru curtea dumneavoastra.

 

No Comments Yet.

Leave a comment