Garduri din lemn decorative Roxan

Garduri din lemn decorative Roxan

Pe langa seria bogata de modele de garduri tip matrice cat si gardurile tip jaluzea, firma noastra a fost solicitata pentru realizarea chiar si a altor modele de garduri din lemn cum ar fi cel prezentat in imaginile atasate aici.

Este vorba despre un model de gard de inaltime medie realizat direct pe o suprafata de ciment pavata. Si care are rol despartitor pentru doua perimetre.

Garduletul respectiv este realizat pe baza lamelelor tip fideluta orientate in model de romb.

Acestea sunt prinse strategic pe baza ramelor realizate din lemn de rasinoase de 4 cm grosime. Datorita modelului ales gardul respectiv creaza sentimentul de larghete a spatiului indiferent din ce parte este privit. Prin intermediul acestui Prin

Gardul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Culoarea gardului poate fi aleasa intr-una dintre nuantele existente in paletarul de culori de la producator.

Gardul respectiv este foarte usor de realizat, iar cand vine vorba si de pretul de achizitie, acesta nu este unul care sa poata atenta la buzunarul dumneavoastra.

Asa ca, daca doriti sa delimitati un anume spatiu sau perimetru este bine de stiut ca un astfel de model de gard poate fi o solutie ideala, la costuri extrem de mici.

No Comments Yet.

Leave a comment