Garduri din lemn de exterior

Garduri din lemn de exterior

Modelul de gard prezentat aici reprezinta o alta varianta interesanta de amenajare a unei curti prin intermediul caruia noi va oferim posibilitatea de reorientare in ce priveste amenajarea acesteia.

Cu un produs extrem de interesant. Prin faptul ca acest model de gard este realizat pe baza unei fundatii de joasa inaltime, din a carei componenta lipsesc stalpii principali de rezistenta, din ciment. Acestia fiind inlocuiti strategic de tevile rectangulare de 4 cm grosime. De care sunt prinse inteligent panourile din lemn.

Spunem inteligent, deoarece partea de care se face prinderea este de asemenea mascata cu mare grija de cate o lamela din lemn de rasinoase, din aceeasi textura.

Care nu face altceva, decat sa creeze un efect de continuitate al acestui produs de mare efect pentru acest produs de mare caracter.

Este vorba aici despre un model de gard tip matrice cu o inaltime considerabila realizat din lemn de rasinoase bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Gardul este realizat in culoarea wenge, iar daca acest lucru constituie un dezavantaj, atunci dumneavoastra puteti comanda acest model de gard, sau unul asemanator, in oricare alta culoare care sa constituie un avantaj pentru dumneavoastra. Mai ales in situatia in care gardul poate relationa foarte bine cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.

Modelul de gard tip matrice are capacitatea de a pastra un anumit grad de intimitate la interior. Ceea ce va face sa va simtiti in siguranta in propria curte. Gardul respectiv este amplasat intr-o zona de deal acolo unde intemperiile au o alta frecventa. Dar asta conteaza mai putin.

Pentru ca aceste produse sunt bine tratate impotriva actiunii agentilor externi, ploaie, soare, vant, soare sau ger.

No Comments Yet.

Leave a comment