Garduri din lemn cu piatra naturala

Garduri din lemn cu piatra naturala

Aveti o casa noua si va doriti un gard pe masura si nu stiti ce sa algrti? Nimic mai simplu!

In primul si in primul rand este necesara analiza clara a bugetului de care dispuneti, cat si a sumei pe care doriti sa o alocati pentru realizarea acestui proiect. Si anume gardul propriei curti.

Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici solutia pentru care a optat unul dintre clientii nostri.

Este vorba despre un model de gard a carui fundatie din ciment iese bine in evidenta prin natura formei sale, a designului, cat si a tuturor detaliilor care duc la realizarea acesteia.

Panourile din lemn folosite pentru realizarea acestui model de gard sunt confectionate din lemn de rasinoase pe baza lamelelor distribuite in plan orizontal. Si care sunt la fel de interesante indiferent de pe ce parte este privit gardul. Fie din interiorul sau exteriorul curtii.

Partea din lemn a gardului este compusa din lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime. Acestea sunt realizate la o lungime de 2 m si sunt bine tratate cu lac cerat de la ICA Italia apicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii, gardul poate rezista la fel de bine la actiunea tuturor agentilor externi ger, soare, vant sau ploaie. Aceasta este una dintre cele mai interesante optiuni de amenajare a unei curti, cu un produs de inalta calitate.

Gardul din imaginile noastre reprezinta doar un punct de reper pentru dumneavoastra in ceea ce priveste amenajarea propriei curti, cu un accesoriu de mare valoare.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si treceti imediat la amenajarea propriei curti cu un model de gard din lemn de rasinoase asa cum este si produsul prezentat aici.

No Comments Yet.

Leave a comment