Gard din lemn delimitare proprietati

Gard din lemn delimitare proprietati

Ca urmare a desfasurarii unei activitati intense de peste 10 ani in prelucrarea lemnului si realizarea de corpuri de mobilier pentru curte sau gradina, incercam sa va prezentam aici pentru o buna orietare, un interesant model de gard din lamele tip jaluzea.

Pentru realizarea unei asemenea constructii actualul proprietar a ales sa realizeze mai intai o fundatie din ciment la joasa inaltime prevazuta cu tevi rectangulare fixate in fundatie la o distanta de maxim doi metri. Panourile de gard sunt sustinute cu ajutorul tevilor rectangulare care ulterior sunt mascate cu ajutorul lamelelor din lemn de brad de aceleasi dimensiuni ca si celelalte lamele. Astfel incat gardul lasa impresia ca pur si simplu este suspendat.

Din punct de vedere tehnic, lamelele care intra in componenta acestui model de gard sunt obtinute la o latime de 14 cm si o grosime de 2 cm.

Iar in ce priveste inaltimea gardului, aceasta este considerabila de peste 2m, cu rolul clar de a impiedica patrunderea hotilor. Si totodata sa poata pastra un grad ridicat de intimitate al persoanelor aflate la interiorul curtii.

Pentru o buna rezistenta a gardului impotriva intemperiilor sau a fenomenelor meteo, acesta este tratat corespunzator cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. Dar asta nu e tot. Pentru un alt element de detaliu care trebue analizat este culoarea.

Drept urmare, gardul din imaginile noastre poate fi obtinut in oricare alta culoare, cu exceptia celei din imagine, in functie de preferinte, dar si in functie de paletarul de culori disponibile la producator.

No Comments Yet.

Leave a comment