Panouri garduri din lemn slatina

Panouri garduri din lemn slatina

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste alegerea unui model de gard care sa se potriveasca asteptarilor noi venim in sprijinul dumneavoastra cu un nou produs.

Este vorba aici despre un gard din lamele din lemn de rasinoase, de aceasta data orientate in plan vertical.

Gardul, prin forma, marime si culoare reuseste in mod evident sa surprinda in mod placut ori de cate ori va aflati in fata unei asemenea constructii.

Prin design, respectivul model de gard ne trimite cu siguranta in sfera gardurilor clasice, asa cum le-am pomenit inca de pe vremea bunicii.

Insa, de aceasta data gardul nostru este mult mai bin executat. Incepand cu fundatia de aproximativ 50 cm inaltime, stalpii principali de sustinere, cat si panourile din lemn de rasinoase.

Toate acestea beneficiaza de un bun finisaj.

Iar atunci cand vine vorba despre partea din lemn a gardului, aceasta este bine finisata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceasta situatie gardul poate face fata cu succes impotriva actiunii intemperiilor de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

In partea superioara a gardului, lamelele au o forma per ansamblu usor rotunjita si extrem de interesanta pentru orice curte. Chiar si pentru una cu pretentii.

Lamelele acestui model de gard sunt usor distantate intre ele. Ceea ce creeaza un efect extrem de interesant respectivului model de gard.

Si pot fi decorate in oricare alta culoare din cele preferate de dumneavoasstra.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si faceti cea mai potrivita alegere pentru propria casa.

No Comments Yet.

Leave a comment