Pergole lemn retractibile

Pergole lemn retractibile

Pe langa multele modele de pergole din lemn de rasinoase, in cadrul firmei noastre am realizat la cerere chiar si pergole din lemn retractibile.

Tocmai de aceea dorim sa va prezentam si dumneavoastra un astfel de model de pergola care va poate schimba imediat starea de spirit, atunci cand va aflati in preajma acestui interesant corp de mobilier pentru casa.

Respectivul model de pergola este unul destul de impunator prin volum si design.

Are patru stalpi principali de rezistenta  de 10 cm grosime uniti intre ei, doi cate doi, cu cate un model de patrat gardulet decorativ  din lamele tip fideluta distribuite in model de patrat. Iar in partea superioara, ca in cazul oricarui model de pergola isi fac simtita prezenta doua arcade si un numar de 5 traverse extrem de interesante,  asa cum de poate observa si din imaginile atasate aici.  Pergola respectiva este realizata din lemn de rasinoase de culoare neagra. Insa, daca dumneavoastra doriti, puteti obtine acest produs in oricare alta culoare  din cele preferate.

Iar cand vine vorba despre protectia impotriva intemperiilor, aceasta este asigurata prin tratarea fiecarei componente din lemn, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. Aceasta este situatiade baza potrivit careia produsul nostru  se bucura de aprecierea  tuturor clientilor  care manifesta deschidere catre produsele din lemn.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce estemai bun pentru curtea respectiva.

 

Comments are closed.