Pergola pentru curte

Pergola pentru curte

Realizat in culoarea wenge, acest model de pergola cu bancuta si jardiniere se face unul dintre cele mai importante articole de mobilier pentru gradina.

Prin intermediul caruia, spatiul disponibil de la interiorul curtii este bine optimizat.

Iar despre confort nici nu mai poate fi vorba.

Acest model reprezinta unul dintre cele mai complexe pergole din cele pe care noi le realizam intr-un numar destul de mare.

Ceea ce inseamna ca oamenii au inceput sa inteleaga cu adevarat care este rolul unui astfel de produs intr-o curte sau gradina. Sau chiar langa un imobil.

Acolo unde pergola ar putea intra intr-o buna rezonanta  cu corpurile de mobilier de gradina din imediata sa apropiere.

Modelul de pergola prezentat aici este realizat dintr-un numar de opt stalpi de sustinere de 8 cm grosime, doua jardiniere confectionate din scandura de 4 cm grosime, o bancuta cu spatar si gardulete decorative realizate din lamele tip fideluta orientate in model de romb. Iar in partea superioara se regasesc cele doua arcade principale cat si traversele.

Toate acestea fiind asamblate intr-un singur produs de mare efect pentru orice curte sau gradina.

Dar asta nu e tot. Pentru ca noul corp de mobilier este tratat corespunzator pentru a putea rezista lla fel de bine tuturor intemperiilor de peste an, indiferent de anotimp.

Este vorba aici de lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

 

Comments are closed.