Modele de garduri pentru case

De la gardurile cu fundatie extrem de inalta revenim la modelele de garduri cu fundatie de joasa inaltime. Prevazute cu stalpi de rezistenta de 15 cm grosime. Si cu un model de panouri din lemn realizat pe baza lamelelor bine distantate intre ele si care sunt orientate in plan orizontal.

Din punct de vedere tehnic, acestea au dimensiuni standard de 14 cm latime si 4 cm grosime. Iar in ceea ce priveste lungimea, aceasta nu trebuie sa depaseasca 2 m. Deoarece lamelele ar putea suferi eventuale deformari.

Modelul respectiv de gard are avantajul de a nu obtura vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului si de a da o nota de larghete a spatiului.

Tocmai din acest motiv ne-am gandit ca ar fi oportun sa va prezentam un astfel de model de gard cu lamele orientate in plan orizontal si care sunt bine distantate intre ele.

Si pentru ca aici este vorba despre un produs din lemn de rasinoase, panourile sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Tratamentul respectiv contra actiunii intemperiilor este aplicat in aceleasi proportii tuturor produselor realizate de firma noastra si este unul dintre principalelel aspecte pentru care clientii nostrii ne-au acordat girul si au ales sa isi puna in valoare proprietatile prin ideile si produsele noastre.

Altfel spus, in momentul in care doriti sa faceti noi schimbari in viata in ceea ce priveste propria locuinta, este bine sa fiti foarte atenti si sa alegeti produsul care sa se potriveasca foarte bine cu propriile asteptari, din toate punctele de vedere.

Iar noi suntem convinsi ca veti alege firma noastra pentru a da viata propriilor dumneavoastra idei.

Comments are closed.