Garduri din lemn Targoviste

Asociati in mod evident noul model de gard cu imobilul de la interiorul curtii si astfel va puteti bucura de un loc extrem de interesant din multe puncte de vedere. Mai ales cand respectivul model de gard face nota discordanta cu celelalte modele de garduri cu care v-am obisnuit pana acum.

Este vorba aici despre un model de gard a carui fundatie din ciment nu este prea inalta.

Iar pentru un confort mult sporit panourile din lemn sunt realizate din lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime, bine distantate intre ele, astfel incat modelul respectiv de gard sa poata contribui in mod evident la crearea efectului de spatiu.

Ceea ce ar trebui sa retineti, legat de acest model de gard, se refera la faptul ca, panourile din lemn nu trebuie sa depaseasca lungimea de 2 m. In caz contrar, lamelele acestui model de gard ar putea suferi unele modificari. Cauzate in timp, fie de diferentele mari de temperatura, fie din alte motive.

Tocmai de aceea noi, in calitate de producatori directi recomandam ca panourile din lemn sa nu depaseasca lungimea amintita mai sus. Insa pentru ca partea din lemn a gardului sa reziste la fel de bine la actiunea agentilor externi, ploaie, soare, vant sau ger. Toate aceste panouri din lemn sunt bine finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in mai multe straturi, cu slefuire intre fiecare strat.

Comments are closed.