Garduri de lemn Pitesti

Gardurile tip matrice continua sa ramana in atentia dumneavoastra prin prezentarea acestui model de garduri de lemn Pitesti. Acesta este definit de o fundatie de joasa inaltime care se continua in partea superioara cu panourile din lemn executate in model matrice.

Pentru realizarea acestor panouri s-au folosit lamelele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Panourile sunt prinse intre ele cu ajutorul tevilor rectangulare care au o grosime de 4 cm.

Si care la randul lor sunt mascate cu lamele din aceeasi textura. Tocmai pentru a produce un efect deosebit intregului gard. Este vorba aici despre efectul de continuitate.

Ar fi de precizat ca inaltimea gardului este una destul de mare si poate fi apreciat separat de fiecare dintre clienti. Asa ca odata ce ati comandat acest model de gard va veti asigura din start de protectie impotriva hotilor dar si de privirile indiscrete ale trecatorilor.

Gardul poate fi comandat in oricare culoare existenta in paletarul de nuante de la producator, in functie de preferintele dumneavoastra.

Iar pentru o buna rezistenta la intemperii, modelul de garduri de lemn Pitesti este protejat prin aplicarea a doua straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca modelul respectiv de gard poate face fata cu succes tuturor intemperiilor indiferent de anotimp.

Comments are closed.