Gard din lemn cu poarta auto

Atat casa cat si curtea sunt parti componesnte ale micului dumneavoasta univers. Acolo unde fiecare detaliu conteaza. Acolo unde caliteatea lemnului trebuie sa primeze, atat la interior cat si la exterior.

Tocmai de aceea cand vine vorba despre amenajarea curtii la exteror cu un anume model de gard, acesta trebuie sa fie realizat dupa propriile preferinte, idei sau cel putin trebuie sa se plieze pe asteptarile dumneavoastra.

Asa ca, este impectuos necesar sa acordati atentia maxima acestui aspect si sa achizitionati tot ce este mai bun pentru locuinta dumneavoastra.

Din punct de vedere tehnic, acest model de gard este realizat pe baza unei fundatii impunatoare cu stalpi de rezistenta din ciment. Si este continuata in partea superioara cu panourile din lemn realizate pe baza lamelelor de rasinoase distribuite in plan orizontal.

Acestea sunt usor rotunjite la capete si sunt bine puse inavaloare printr-o buna asociere cu celelalte corpuri de mobilier de la interiorul curtii. De exemplu, este vorba aici despre balconul superior al imobilului realizat din lamele distribuite in plan orizontal bine distantate intre ele. In acest caz culoarea lemnului este pin. Insa, dumneavoasta puteti opta pentru obtinerea acestui model de gard in oricare din nuantele disponibile in paletarul existent la producator.

Altfel spus, gardurile produse de firma noastra, si ne referim aici doar la partea din lemn a gardului, care este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, absolut toate modelele de garduri executate de firma noastra beneficiaza de o buna protectie impotriva diverselor intemperii.

Comments are closed.