Foisor hexagon cu doua laturi neregulate

Dupa cum am afirmat si cu alte ocazii, foisoarele de gradina executate de firma noastra beneficiaza de forme si dimensiuni din cele mai diverse. In functie de preferintele clientilor nostrii.

Din acest motiv va prezentam aici un model de foisor hexagonal ale carui laturi sunt inegale. In sensul ca doua dintre laturile foisorului sunt mult mai mari decat restul laturilor. Ceea ce a facut ca intrarea in foisor sa fie mult mai ingusta.

Asa cum se poate observa si din imaginile noastre.

Pentru montarea acestui model de foisor, ca de altfel toate celelalte foisoare executate de firma noastra, proprietarul ar trebui sa se ocupe in prealabil de turnarea placii din ciment. Postamentul principal al foisorului.

Dincolo de acest aspect, foisorul este usor distantat de la nivelul solului.

Balustrada este realizata din lamele distantate si orientate in plan vertical. Iar in partea superioara, foisorul este prevazut cu un model de gardulet decorativ dar si cu contravantuiri. Ceea ce nu face altceva decat sa creasca semnificativ gradul de rezistenta  al foisorului.

Acoperisul foisorului este realizat din sindrila bituminoasa. Si vine sa completeze in mod direct aspectul placut al unui foisor din lemn pentru gradina. Asa cum este si modelul nostru.

Foisorul din imagini este realizat din lamn de rasinoase bine tratat si finisat pentru a putea rezista la intemperii pe tot parcursul anului.

Este vorba aici despre aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia, in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Iar atunci cand vine vorba despre alegerea potrivita a culorii foisorului va asiguram ca puteti face acest lucru cu un minim de efort.

Deoarece paletarul nostru cuprinde o gama larga de nuante si culori.

 

Comments are closed.