Foisor de gradina din lemn de brad

Un alt model interesant de foisor necesar pentru amenajarea oricarei curti este chiar acest model de foisor de gradina din lemn de brad, de forma octogonala.

Foisorul iese in evidenta prin faptul ca acesta are laturile inegale. In sensul ca doua dintre ele sunt mai mari fata de celelalte. Si astfel ii ofera foisorului un aspect extrem de interesant.

Foisorul este prevazut cu podea, balustrada este realizata din lemn masiv, cu lamele din lemn de aceeasi esenta, orientate in plan vertical si care sunt usor distantate intre ele.

In partea superioara a foisorului se regasesc acele elemente denumite contrantavantuiri, cat si un model de gardulet decorativ la fel ca si cel folosit la balustrada.

In ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat cu tigla. Sau poate fi acoperit cu oricare alt material, tabla ondulata sau sindrila bituminoasa.

In marea majoritate a foisoarelor de gradina noi optam pentru folosirea sindrilei bituminoase de la Tegola.

In alta ordine de idei, foisorul este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Numai in aceste conditii, foisorul poate rezista impotriva intemperiilor chiar si mai multi ani consecutivi.

Iar atunci cand vine vorba despre culoare, aceasta poate fi schimbata in functie de preferinte, dar si in functie de paletarul de culori existent la producator.

Este bine de stiut ca secretul nostru in materie de foisoare de gradina consta in tratamentul cu lac cerat pe baza de apa.

Acesta avand proprietatea de a patrunde adanc in textura lemnului si a-i conferi protectia necesara.

Asa ca nu ezitati sa optati pentru achizitionarea unuia dintre produsele noastre, indiferent de forma sau culoare.

Comments are closed.