Foisoare lemn rustice

Venim spre intampinarea dumneavoastra cu un alt model de foisor pentru gradina de forma octogonala.

Un model de foisor pentru a carei amplasare a fost nevoie de existenta unei platforme din ciment, de a carei constructie trebuie sa se ocupe insusi proprietarul de drept al foisorului, deoarece firma noastra nu este specializata in turnarea placilor de beton sau ciment.

Foisorul este realizat avand la baza un model de balustrada realizata din lamele distantate intre ele si care sunt distribuite in plan vertical, cu mana curenta si usor ridicate de la nivelul solului.

Stalpii principali de rezistenta ai foisorului sunt realizati din lemn masiv de rasinoase de 10/12 cm grosime, cu gardulet decorativ in partea superioara, dar si cu paravantuiri. Acestea din urma au rolul de a creste semnificativ rezistenta oricarui corp de mobilier.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara si beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor realizata prin aplicarea unui lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Si nu oricum, ci in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. In aceste conditii, foisorul isi poate pastra calitatile sale initiale timp de cativa ani consecutivi.

Iar in ceea ce priveste culoarea, este bine de stiut ca respectivul model de foisor poate fi decorat intr-o varietate larga de nuante sau culori, in functie de preferinte, dar si in functie de cat de bine acesta poate intra in stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier de la interiorul curtii sau chiar si cu imobilul.

Asadar, puteti opta cu incredere pentru obtinerea acestui model de foisor pentru gradina, de o calitate superioara si la pret de producator.

Comments are closed.