Terase din lemn moderne Ploiesti

Terase din lemn moderne Ploiesti

Daca beneficiati de o locuinta si o curte destul de incapatoare, atunci nu trebuie sa renuntati la amenajarea a cestestora cu un produs din lemn de rasinoase, de calitate superioara, ca si cel prezentat in imaginile noastre.

Si care sa aiba capacitatea de a va transforma rapid propria curte  intr-o adevarata oaza de liniste si relaxare pentru fiecare din zilele in care va intoarceti de la serviciu stresati si obositi. Sau pentru fiecare din weekend-urile petrecute cu familia sau prietenii.

Din acest motiv va prezentam urmatorul model de terasa.

Acesta este realizat pe o suprafata de ciment pavata, cu ajutorul a doi stalpi principali de sustinere, cat si a doua grinzi.

Una care este montata direct pe fatada cladirii, iar cea de a doua, care face legatura dintre cei doi stalpi principali ai terasei.

Cele doua grinzi au rolul esential de sustinere a traverselor de 10 cm latime si 2 cm grosime. Si care contribuie excesiv de mult la realizarea acoperisului acestei terase.

Acoperisul care poate fi completat de existenta unei placi de policarbonat.

Ca oricare alt produl din lemn de rasinoase realizat de firma noastra si aceasta terasa este tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Numai in acest fel, acest model de terasa poate beneficia de o buna rezistenta in fata tuturor intemperiilor de peste an, indiferent de anotimp.

Un alt aspect interesant legat de acest corp de mobilier este culoarea.

Care poate fi schimbata in functie de preferinte. In oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Sau in functie de cat de bine reuseste sa se puna in valoare terasa, in raport cu celelalte corpuri de mobilier de gradina aflate in imediata apropiere a acesteia. Sau chiar si cu insasi imobilul.

No Comments Yet.

Leave a comment