Terase din lemn moderne Constanta

Terase din lemn moderne Constanta

Posibilitatile si variantele de amenajare a unei terase in propria curte sunt nenumarate. Ideea e sa nu fiti lipsiti de imaginatie. Iar restul nu este decat o simpla joaca.

Din acest motiv, incarcam sa va prezentam si noi aici o alta varianta interesanta de amenajare a unei terase folosindu-se astfel un spatiu care pana mai ieri, acesta era lipsit de importanta.

Este vorba aici despre un loc adiacent imobilului. Si care, in alte conditii nu ar fi putut fi la fel de interesant si de bine pus in valoare.

Insa, pentru valorificarea acestui spatiu, proprietarul a realizat mai intai o placa din ciment pentru a fi sigur de echilibrul perfect al acestui model de terasa.

Apoi a trecut la realizarea terasei cu ajutorul stalpilor principali de rezistenta, a garduletelor decorative din lamelele de tip fideluta, cat si a balustradei din lamele aranjate in plan vertical. Si care sunt bine distantate intre ele.

Balustrada vine sa completeze intr-un mod interesant designul, per ansamblu al acestui corp de mobilier.

Iar acoperisul este realizat pe baza traverselor de 10 cm latime si 2 cm grosime, dar si a sindrilei bituminoase de la Tegola. Unul dintre cei mai renumiti furnizori de sindrila bituminoasa existenti pe piata de profil.

De asemenea, nu trebuie neglijat nici interiorul acestei pergole. Care poate fi si el utilizat pana la maxim. In sensul ca poate fi amenajat cu mobilier de gradina din lemn de rasinoase. Cu scaune, bancute, si o masa. In functie de nevoile fiecarui client.

Si totul se poate realiza in diferite nuante si culori, dupa posibilitati.

In alta ordine de idei, este bine de stiut ca in cazul modelului nostru de terasa predomina culoarea wenge. Si nu intamplator, ci pentru ca aceasta terasa sa poata intra intr-o buna rezonanta cu restul imobilului.

Tocmai din acest motiv revenim asupra modului in care corpurile de mobilier necesare pentru amenajarea la interior a curtilor sau a diferitelor altor spatii, trebuie sa fie confectionate astfel incat acestea sa se poata asocia foarte bine cu imobilul dar si cu restul produselor existente in imediata apropiere.

No Comments Yet.

Leave a comment