Terase din lemn moderne Brasov

Terase din lemn moderne Brasov

Una dintre cele mai atractive idei de amenajare a unei curti este tocmai acst model de terasa. O idee interesanta prin intermediul careia terasa din imagine s-a transformat in cel mai simplu mod cu putiinta.

In acest sens, proprietarul a profitat de faptul ca acoperisul casei a fost prelungit suficient de mult, astfel incat acesta sa toarne o placa de ciment si mai apoi sa uneasca acoperisul cu cu placa din ciment cu ajutorul unor stalpi din lemn de rasinoase de 10 – 11 cm grosime.

O balustrada din lambriu plin, cu mana curenta, gardulet decorativ din lamele tip fideluta si contravantuiri de mare efect in partea superioara. Aceasta este reteta  prin intermediul careia terasa din imagine a capatat forma si viata, in acelasi timp.

Iar despre utilitate, nici nu mai poate fi vorba. Terasa este extrem de utila pentru desfasurarea  mai multor tipuri de activitati.

Iar daca ne referim si la protectia impotriva intemperiilor, aceasta este asigurata prin aplicarea  mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare aplicare.  Asa se face ca veti putea avea parte  de un produs de calitate superioara,  pentru o perioada de mai multi ani consecutivi.

No Comments Yet.

Leave a comment