Preturi garduri din lemn moderne

Aceste garduri din lemn moderne, mai ales cele ale caror fundatie este realizata la joasa inaltime reprezinta un accesoriu extrem de interesant si necesar pentru amenajarea unei curti in care standardul de eleganta este unul peste mediu.

Gardul este realizat pe baza panourilor formate din lamele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime si care au o lungime considerabila.

Panourile sunt prinse intre ele cu ajutor tevilor rectangulare de 4 cm grosime, iar pentru o buna rezistenta in timp a lamelelor principale, acestea sunt bine fixate de alte doua lamele cu dimensiuni de 2 cm grosime si 4 cm latime. Si care sunt orientate in plan vertical.

Pentru o buna rezistenta a lamelelor impotriva intemperiilor, acestea sunt bine finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii va puteti bucura de fiabilitatea acestui model de garduri din lemn moderne pentru o perioada lunga de timp, fara nici un fel de problema.

Iar atunci cand vine vorba despre culoare, aceasta poate fi schimbata in functie de preferinte, cu oricare alta nuanta din cele peste 20 de culori existente in paletarul de la producator.

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste noul model de garduri din lemn moderne, fotografiile atasate aici sunt mai mult decat suficiente.

Asa ca , dumneavoastra sunteti cei care decideti ce model de gard doriti sa va imprejmuiasca curtea sau gradina.

Comments are closed.