Foisor din lemn cu gratar

Datorita dimensiunilor sale, cat si a posibilitatilor de amenajare la interior, foisoarele din lemn cu gratar pot fi incadrate cu usurinta in categoria bucatariilor de vara. Iar daca locul va permite, atunci de ce nu?

Treceti rapid de la amenajarea unei bucatarii de vara utilata si completatat cu tot ce este necesar pentru un astfel de loc de petrecere a timpului cu familia si de ce nu, cu prietenii.

Iar pentru o una amenajare, noi va propunem urmatorul model de foisor de lemn pentru curte sau gradina.

La exterior, acest model de foisor are partile laterale realizate cu lambriu plin.

Balustrada foisorului este realizata pe baza lamelelor usor distantate intre ele si care sunt realizate dupa un model traditional.

Stalpii principali de rezistenta sunt realizati din lemn masiv de rasinoase, cu o grosime de 10 cm si sunt prevazuti in partea superioara cu contravantuiri, realizate de asemenea din lemnul de rasinoase.

Acoperisul foisorului este confectionat din tabla ondulata. Dar daca dumneavoastra doriti, acesta poate fi realizat chiar si din sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Iar la interior foisorul poate fi mobilat cu tot ce vi se pare dumneavoasta mai util.

Pentru o buna orientare, noi va prezentam aceste imagini.

Dar asta nu e tot. Pentru ca foisorul nostru este realizat din lemn de rasinoase si are drept destinatie spatiul exterior, este bine de stiut faptul ca acesta este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Solutia este aplicata in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, lemnul folosit la fabricarea foisorului isi poate pastra calitatile initiale, timp de mai multi ani consecutivi indiferent de natura intemperiilor. Fie ca este vorba despre ploaie, ger, soare sau vant.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si faceti demersurile necesare pentru achizitionarea celui mai interesant foisor din lemn pentru gradina sau curtea dumneavoastra.

Comments are closed.