PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI galati

PERGOLE DIN LEMN PENTRU

TRANDAFIRI galati

Detineti o curte ingusta si in acelasi timp sunteti atras si de corpurile de mobilier necesare pentru amenajarea gradinilor si nu stiti cum sa procedati?

Nimic mai simplu!

Pentru ca noi va sfatuim sa alegeti cu atentie din gama variata de astfel de produse executate de firma noastra, produsul care vi se potriveste cel mai bine. Atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al utilitatii.

Astfel incat noul produs sa nu poata incurca traficul interior din curtea sau gradina dumneavoastra.

Pergola este realizata dupa amprenta unui design destul de simplu, dar in acelasi timp si extrem de util.

Aceasta este bine evidentiata prin prezenta celor doi stalpi principali de sustinere care sunt fixati in sol cu ajutorul ancorelor metalice.

Acesta este prevazut in partea superioara cu traverse, iar intre cei doi stalpi de sustinere, proprietarul a ales sa-si decoreze pergola cu un gardulet decorativ din lamele tip fideluta, in model de dreptunghi.

Culoarea acestei pergole este mahon. Insa aceasta poate fi schimbata cu oricare alta culoare din cele disponibile in paletarul de culori de la producator.

Insa, atunci cand va hotarati sa achizitionati unul din produsele excutate de firma noastra, trebuie mai intai sa stiti ca noi tratam lemnul asa cum se cuvine pentru a putea obtine maximul de calitate.

Este vorba aici despre aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceasta situatie produsele noastre beneficiaza de o buna protectie la intemperii, timp de mai multi ani consecutivi.

 

No Comments Yet.

Leave a comment