PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI FOCSANI

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI FOCSANI

Puneti accentul cu incredere pe calitatea lemnului de rasinoase si astfel va veti afla in avantaj permanent atunci cand decideti sa amenajati propria curte, cu un produs din lemn de rasinoase asa cum este si pergola din imaginile noastre.

Modelul respectiv reprezinta o provocare datorita faptului ca aceasta este bine asociata cu o fantana arteziana, dar si cu intreg ansamblu peisagistic.

Cat si pentru simplul fapt ca modelul respectiv este unul atipic.

Din punct de vedere tehnic, pergola noastra are patru stalpi principali de sustinere care confera acesteia un bun echilibru traverselor de diferite dimensiuni.

Aranjate si orientate astfel incat pergola sa aiba aspectul unei terase. Cu posibilitatea ca terasa sa poata fi acoperita cu o placa de policarbonat.

Culoarea acestei pergole este castan deschis, dar poate imprumuta oricare alta culoare din cele oferite de producator.

Iar pentru o buna rezistenta la agentii externi, soare, ploaie, vant sau ger, pergola beneficiaza de un tratament adecvat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce vi se potriveste mai bine pentru casa sau gradina. Intr-o varietate larga de culori, de peste 20 de nuante.

No Comments Yet.

Leave a comment