PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI CLUJ-NAPOCA

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI CLUJ-NAPOCA

Acest model de pergola prezentat aici, reuseste sa surprinda in mod placut datorita volumelor sale.

Produsul respectiv face parte din categoria pergolelor cu destinatie exacta si anume petrecerea timpului liber impreuna cu familia si prietenii. Modelul respectiv de pergola este amplasat pe o platforma de ciment.

Si este bine exchilibrata  de patru stalpi principali de sustinere si care mentin intr-un bun echilibru  grinzile principale  cat si traversele.  Acestea sunt realizate din lemn de rasinoase de aceeasi textura, dar cu grosimi si dimensiuni  din cele mai diferite.

Iar in situatia in care pergola este acoperita cu policarbonat, aceasta poate fi un pic mai interesanta si mai fiabila pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati. Pergola din imagine este prezentata  in forma bruta  Si poate imprumuta oricare alta culoare din paletarul de culori existente la producator.

De asemenea este bine de mentionat aici si faptul ca  modelul respectiv de pergola  este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in mai multe straturi,cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa se face ca produsele noastre sunt rezistente la toata gama de intemperii. De pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

No Comments Yet.

Leave a comment