Pergole din lemn gradina alexandria

Pergole din lemn gradina alexandria

Pergola din lemn reprezinta una din piesele de rezistenta ale unei gradini, mai ales in situatia in care acesta reuseste sa se puna in valoare, in raport cu celelalte piese de mobilier de gradina oflate in imediata apropiere.

In imaginile atasate este vorba despre un model de pergola amplasata pe un gazon verde chiar intr-un cartier de blocuri. Dar care este la fel de interesanta ca si intr-o gradina sau curte.

Pergola respectiva este realizata din lemn de rasinoase de diferite grosimi. Si este compusa din stalpi principali de rezistenta, cu arcade si traverse.

Dar si un interesant model de gardulet decorativ confectionat din lamele tip fideluta. Realizate in doua grosimi.
Pergola este cu atat mai interesanta, cu cat garduletele decorative sunt realizate in culoarea crem. Ceea ce face ca aceasta sa intre in contrast cu restul pergolei care este realizata in culoarea wenge.

Pergola este foarte bine asociata cu un model de gardulet imprejmuitor de mare efect.
Iar pentru a putea face fata la fel de bine tuturor intemperiilor, pergola este lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se pace ca modelul respectiv de pergola este unul de mare efect si care are capacitatea de a-si pastra calitatile sale initiale, timp de mai multi ani consecutivi.

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment