POZE GARDURI MODERNE CONSTANTA

POZE GARDURI MODERNE CONSTANTA

Gardurile din lemn sunt, si totodata reprezinta acele produse necesare pentru delimitarea unor spatii, fie ele de interes privat sau sau de interes public.

Pe langa asta, poate ca ne este greu sa recunoastem, dar gardurile si in special cele din lemn au si rolul de a ne proteja de hoti, ori de privirile indiscrete ale trecatorilor sau pur si simplu de privirile vecinilor curiosi.

Insa, sunt persoane din Romania pentru care gardul indiferent de natura lui, este practic un simbol prin intermediul caruia se face delimitarea unui anumit perimetru. Si rezultatul final s-a materializat printr-un model de gard tip matrice de aproximativ 1 m inaltime.

Acesta este montat pe o fundatie extrem de joasa si este bine echilibrat cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime.

Iar pentru obtinerea unui efect mult superior tevile rectangulare sunt mascate inteligent cu lamele din acelasi material de aceeasi textura.

Si astfel s-a obtinut un model de gard care lasa impresia de continuitate si care este extrem de important pentru delimitarea oricarui spatiu.

Gardul este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Conditie esentiala pentru obtinerea unui grad ridicat de protectie in fata actiunii agentilor externi, fie ca este vorba despre soare, ploaie, vant sau ger.

De asemenea, mai trebuie stiut si faptul ca acest model de gard poate fi comandat in oricare alta culoare din cele existente la producator.

No Comments Yet.

Leave a comment